Creama Xàbia programa un segon taller de podcasting per al dimarts 4 de febrer

24 ene 2020

Creama Xàbia i l'àrea de Foment Econòmic de l'Ajuntament continuen sorprenent amb la presentació de propostes innovadores i fresques, cursos i esdeveniments setmanals durant aquest primer trimestre de l'any. En aquesta ocasió ha sigut el torn de la "Ràdio i Podcasting", un curs d'iniciació impartit per Joan Raez, un reconegut consultor i Podcaster apte per a qualsevol que tinguera mòbil o curiositat per saber com crear arxius d'àudio.

En curs va comptar amb una gran acceptació i els assistents van poder aprendre a crear els seus propis enregistraments, editar i millorar els àudios, crear el seu canal, pujar podcasts al núvol i compartir-los per a crear audiència. Aquest taller també els va servir per a descobrir que el Podcast és útil per a augmentar la captació de clients que no arriben de normal amb un blog, per a aconseguir al públic al qual no li agrada llegir i prefereix escoltar el contingut mitjançant un podcast i que està generant un creixement exponencial en el màrqueting digital.

Donada la gran demanda, des de Creama Xàbia s'ha considerat realitzar una segona edició d'aquest taller, que serà dimarts que ve 4 de febrer. Segons explica l'ADL tecnològic, aquesta segona classe tindrà un format més pràctic i abordarà la possibilitat d'utilitzar els recursos tecnològics per a realitzar ràdio en directe des de Xàbia, desenvolupant la creació de contingut o  com contar històries amb la veu o tindre un bon àudio amb els vídeos creats.

La regidora de Foment Econòmic de Xàbia, Marta Bañuls, ha assenyalat que amb la programació d'aquests cursos, xabiaTICs o esdeveniments NTIC es busca incidir en la tríade audiovisual (text, imatge i veu) perquè les persones utilitzen tots els recursos al seu abast. “Hui dia amb un mòbil es pot fer tot i amb una mica de formació  tecnològica es pot traure el màxim partit i donar curs a la creativitat que tots tenim” ha incidit Bañuls. L'edil ha remarcat que a través del projecte Beachworking portem tres anys treballant perquè Xàbia siga vista com un referent tecnològic