Xàbia gaudeix un final de setmana ple d'oferta cultural i festiva

14 ene 2020

La programació que ofereix la regidoria de Cultura de Xàbia porta aquesta setmana humor, art i història. El dijous 16 de gener arranca el cicle de monòlegs Dijous de Comèdia i ho fa a la Sala Polivalent del Portal del Clot a les 20 hores. Actuarà l'actor i còmic Ángel Miralles (qui es va donar a conèixer per les seues imitacions de l'humorista Eugenio) i també la primera participant del concurs comarcal amateur, la xabiera Gema Fenech. Com sempre, l'entrada és gratuïta i entre els assistents se sortejarà un sopar en un dels locals hostalers col·laboradors.

L'agenda continua el divendres amb un contacontes infantil gratuït a la Biblioteca Municipal. A les 17’30 hores es contarà la història de Pulgarcito.

També el divendres arriba carregat d'art, amb la inauguració a les 20 hores a la Casa del Cable de l'exposició “Un camí amb cor” de l'artista plàstica Nicoletta Tomas Caravia.

I d'història, ja que a les 20 hores el Museu Soler Blasco acull la presentació del tercer volum de Quaderns del Museu, dedicat a la prehistòria de Xàbia i els territoris del seu entorn. Estaran els autors de les investigacions: Rubén Cebrián, Josep Casabó, Ximo Bolufer, Marco Aurelio Esquembre. L'entrada també és gratuïta.

En la setmana també estarà present el calendari festiu amb els actes dedicats a Sant Antoni. El divendres se celebra una benedicció de mascotes en el passeig marítim i el dissabte la cremà del Pi de Sant Antoni, mentre que el diumenge hi haurà desfilada de cavalleries per la vila i benedicció en la plaça Constitució