Xàbia renova les voreres de les avingudes Arenal i Paris

10 ene 2020 L'Ajuntament ha invertit en l'últim trimestre un total de 300.000 euros en obra pública per al barri de l'Arenal

L'Ajuntament de Xàbia ha emprés en els últims mesos diferents obres en el barri de l'Arenal de Xàbia, intervencions incloses dins del xicotet urbanisme amb el qual es tracta de millorar la imatge dels espais públics i fer més còmode i segur el seu ús per part dels ciutadans.

Una d'elles ha sigut en l'Avinguda París i ha suposat la reforma de voreres, millora del paviment, canvi d'embornals, pintura viària i substitució d'arbres. El Consistori ha invertit en ella quasi 97.000 euros. L'altra ha millorat també l'Avinguda de l'Arenal, amb noves voreres i una reordenació dels aparcaments. Aquest projecte l'ha executat Excavacions Mayte amb un pressupost de 53.300 euros.

Totes dues obres ja han acabat, mentre que segueix en execució la reforma de les voreres d'un tram de l'Avinguda del Pla –enfront de Jávea Park- que està duent a terme Pavasal. Aquesta obra, xifrada en 150.000 euros, inclou la substitució d'arbratge, canvi de voreres i instal·lació de nous equipaments d'aigua, llum i gas.

En total són prop de 300.000 euros els que ha invertit l'Ajuntament en el barri de l'Arenal en aquest últim trimestre de 2019. En breu s'impulsaran també millores en l'enllumenat públic d'aquesta zona.