El comerç de Xàbia reparteix 3.500 euros en premis als seus clients

09 ene 2020 La campanya de Nadal també tria els millors aparadors

Les associacions de comerciants Xàbia Port i Xàbia Històrica tornen a premiar als seus clients per confiar en els seus establiments per a les seues compres nadalenques. Hui han entregat vals regal per valor de 3.500 euros als afortunats que han guanyat les cartilles del seu sorteig post nadal.

El comerç del port ha repartit 1.500 euros; un premi de 500 euros en compres que s'ha emportat Anna García Noguera; dos premis de 250 euros que han sigut per a Antonio Morell i Tere Ginestar Vives i cinc vals de 100 euros que han guanyat Belen Fliquete, María del Carmen Gil Caro, Silvia Mata Ramos, María Bañuls i María Ángeles Mata.

Respecte a Xàbia Històrica ha entregat 2.000 euros en premis; dos de 500 euros que han sigut per a Isabel Pons Sala i María García i un total de 10 de 100 euros que han sigut María Mahiques, María José Ros Iborra, Lita Bustos Roselló, Mar Torres Buigues, Carmen Femenía, Pedro Prats, Visi Soto, Begoña Burguete, Ana Cardona i Elvira Escortell.

En l'acte, en el qual han estat presents els regidors de Foment Econòmic i Duanes, Marta Bañuls, i del Centre Històric, Ximo Segarra, també s'han entregat els premis als comerços amb millors aparadors nadalencs. A Xàbia Històrica, el primer premi ha sigut per a la boutique Insieme, el segon per a Papereria Botella i el tercer per a sabateria El Zaguan, també reconeixent amb accèssits als aparadors de la Farmàcia Espinós i d'Original i Còpia.

En el port el millor aparador nadalenc comercial ha sigut el de Infinity i el millor racó nadalenc de l'hostaleria el de Duplex Bar Bacoa.