Comencen els treballs previs a la construcció de les dues rotondes en la carretera d'entrada a Xàbia des de Gata

09 ene 2020 Les glorietes milloraran l'accés al tanatori i al polígon

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha començat ja els treballs previs per a la construcció dels rotondes en la carretera CV734, l'entrada a Xàbia des de Gata de Gorgos. De moment s'ha pintat els vorals i mitjana de color groc per a advertir de què es tracta d'una via en obres i s'han col·locat marques i estaques per a traçar l'àrea que ocuparan les rotondes, una a l'altura de l'entrada al Tanatori i Cementeri Municipal i l'altra en l'accés a la planta de transferències de Ramblars.

L'alcalde, José Chulvi, i la regidora d'Urbanisme i Obres, Isabel Bolufer, han comprovat aquests treballs previs, i explicat que -segons han traslladat des de la Generalitat a l'Ajuntament- l'inici de les obres serà imminent. Les dues rotondes es construiran simultàniament per a optimitzar recursos i maquinària i en cap moment està previst tallar el trànsit, que sí que haurà de reorganitzar-se per un únic carril per a compatibilitzar-se amb l'obra

La construcció de les rotondes corre íntegrament a càrrec de la Generalitat Valenciana després que l'Ajuntament s'haja encarregat d'expropiar i cedir-li els terrenys necessaris. L'alcalde ha referit que amb aquesta inversió es millorarà la seguretat viària en el principal accés que té Xàbia i donarà major fluïdesa a accessos fins ara complicats, com és el del tanatori. També proporcionarà una entrada en condicions al polígon de Catarroges.