Magnífic concert de clausura de les classes magistrals oferides per la soprano Ana María Sánchez a Xàbia

18 dic 2019

Diumenge passat va finalitzar la primera edició de les classes magistrals de cant oferides en el Conservatori de Xàbia per la soprano internacional Ana María Sánchez. Com a tancament, els alumnes van brindar un concert en el qual van mostrar tot el treballat de la mà d'aquesta prestigiosa concertista i docent.

El Conservatori tanca així una primera edició d'aquesta mena d'activitats formatives carregada de “entusiasme, aprenentatge i els grans consells d'una de les sopranos més grans de la lírica” i en la qual han participat alumnes arribats des de València, Alacant, Canàries i també els del propi centre.

El balanç és tan positiu que la directora del Conservatori Professional de Xàbia, Anna Bas, ha anunciat ja la segona edició per al 2020-2021 d'unes classes magistrals que han tingut llista d'espera i que esperen tornar a ser un èxit. La directora va agrair en el concert de clausura la col·laboració de l'Ajuntament que està fomentant la cultura i l'educació donant suport proposades com aquestes classes magistrals i permetent, d'aquesta manera, que el Conservatori de Xàbia siga un referent en qualitat.