Quatre alumnes del Conservatori Professional de Xàbia seleccionats per a la OJPA

09 dic 2019

Un any més nombrosos alumnes dels Conservatoris de la Província d’Alacant han participat a les proves per poder accedir a la Jove Orquestra de la Província d’Alacant – OJPA-. Aquesta jove però experimentada orquestra recull una àmplia representació de joves músics de totes les comarques d’Alacant. A dia de hui s’ha convertit en una sòlida formació d’alt nivell musical que ha tocat a llocs tan importants com el Musikverein a Viena i que té diversos premis a la seua trajectòria.

Les proves es van dur a terme el passat dia dos de novembre a l’auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) i van ser elegits quatre alumnes del Conservatori Professional de Música de Xàbia. Tot un orgull per al centre que aposta per la qualitat i per la promoció de l’alumnat, un centre que comença a ser un referent en l’ensenyament musical a la Marina. Aquest any, seran Lucía Cholbi i Elanor Allman amb el violí, el trombonista Javier Gavilà i Marc Gavilà amb el clarinet els que participaran de totes les activitats, assajos i concerts que durà a terme la OJPA.

Aquestos Nadals els podrem veure actuar junt a l’orquestra en els diferents  concerts que es duran a terme a les diverses ciutats alacantines. Enhorabona a tots ells.