Xàbia augmenta un 3% la taxa de reciclatge de vidre durant l'estiu

09 dic 2019

Els veïns de Xàbia han superat un repte marcat per l'entitat que gestiona el reciclatge de vidre i incrementat en un 3% la taxa de reciclatge durant l'estiu. L'Ajuntament es va sumar al moviment Banderes Verdes, que posa en valor la responsabilitat ambiental dels municipis costaners sensibilitzats amb la conservació de l'entorn natural, i durant els mesos de juny, juliol i agost, ha treballat al costat dels equips d’ Evovidrio i més de 18 hostalers participants de la localitat.

En xifres, l'entitat va recollir a través del contenidor verd 587 tones d'envasos de vidre, un 3% més respecte al mateix període de l'any anterior. Per a aconseguir aquestes dades, es van dur a terme nombroses visites als establiments participants, es van recol·locar o van substituir contenidors verds a peu de carrer i van entregar poals adaptats a les necessitats dels hostalers.

La regidora de Serveis, Kika Mata, ha recollit aquesta setmana de mans d'un responsable d’Ecovidrio un guardó que reconeix l'esforç del municipi en la campanya de reciclatge