Xàbia busca humoristes amateurs per a la quinta edició del concurs Dijous de Comèdia

05 dic 2019

La regidoria de Cultura de Xàbia prepara ja la cinquena edició del cicle de monòlegs Dijous de Comèdia que arrancarà el mes de gener. I per a això obri també les bases per a presentar-se al concurs amateur d'humoristes que se celebra de manera paral·lela.

Com recorda el regidor de Cultura, Quico Moragues, hi ha tres premis de 500, 300 i 150 euros per als finalistes. Pot presentar-se qualsevol persona major de 16 anys (els menors d'edat amb autorització dels seus pares o tutors legals) ja siga veí de Xàbia o qualsevol altre municipi i per a participar han de preparar-se una actuació humorística original i pròpia (d'un màxim de 20 minutos de duració) en castellà o valencià, de temàtica lliure i que bé pot ser en format monòleg, sketch, cançó, improvisació o màgia.

L'actuació es realitzarà el mateix dia que Cultura programa els monòlegs del cicle Dijous de Comèdia, que començarà a partir de gener i com és habitual se celebraran alternativament a la Sala Polivalent del Portal del Clot i a la Biblioteca de Duanes. Aqueix dia el públic votarà i els tres artistes o grups més valorats passaran a la final en la qual un jurat designat per l'Ajuntament decidirà el guanyador.

Les inscripcions poden realitzar-se a partir del 2 de gener presencialment o per correu postal en el departament de Cultura (plaça de Baix, número 6), a més de per correu electrònic dirigit a cultura@ajxabia.org.