El comerç de Xàbia avança el nadal al pont de desembre amb fires en el port i el Centre Històric

29 nov 2019

Les associacions de comerciants Xàbia Històrica i Xàbia Port s'avancen al Nadal a partir del pont de desembre. Totes dues associacions han preparat ambientació i activitats per a animar als seus clients a realitzar les seues primeres compres i a començar a gaudir de l'entranyable ambient d'aquestes festes.

A Xàbia Port, la fira d'autor que hi ha en el passeig de la Grava mostrarà la seua cara més nadalenca del divendres 6 al diumenge 8 de desembre. A més, els comerços han preparat altres propostes d'allò més originals. El divendres a partir de les 18 hores hi haurà jocs de màgia pels diferents establiments i el dissabte i diumenge es podrà gaudir de diferents performance teatrals que sorprendran clients mentre realitzen les seues compres o gaudeixen d'alguna consumició en els bars i restaurants.

Mentre a Xàbia Històrica, les activitats s'avancen i comencen la vespra del pont; del dijous 5 al dissabte 7 de desembre s'instal·larà la fira Art i Nadal al Carrer en la plaça Celestino Pons, en la qual es podrà trobar des de dolços típics i artesania fins a activitats per als més xicotets. La fira la completen tallers infantils i exposició de recursos d'emergències de Creu Roja.

El dissabte a més es reformarà l'atractiu  amb un Shopping Day acompanyat de descomptes i oportunitats en els diferents comerços. També hi haurà al matí (11’30 hores) una gimcana infantil “Cerca del tresor” amb eixida des de la plaça de l'església i a la vesprada, música de batuxanga i una nova edició del tardeo/tapeo MERCATAP en el Mercat Municipal fins a la mitjanit.