Xàbia forma als seus agents de policia en la investigació d'accidents de trànsit

29 nov 2019

Agents de la Policia Local de Xàbia han millorat aquesta setmana la seua formació en l'atenció d'accidents de trànsit de caràcter greu. El municipi ha acollit el curs especialitzat de reconstrucció d'accidents, homologat pel Ivaspe, i al qual també han assistit agents d'altres municipis com Benitatxell, Gata de Gorgos o El Campello.

L'alcalde, José Chulvi, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert, han participat en la clausura d'aquest curs que permetrà una investigació molt més avançada dels accidents de trànsit, sobretot dels que tinguen conseqüències greus. A més, l'Ajuntament ha adquirit equip tècnic per a aquesta comesa, així com els programes informàtics necessaris per a processar la informació recollida en el lloc del sinistre.

L'alcalde ha posat en valor la voluntat dels agents locals per a estar millor formats i amb això, millorar l'atenció ciutadana en un servei de gran importància per a la població. També la regidora de Seguretat ha volgut destacar l'esforç del municipi perquè el seu policia compta amb tots els mitjans, en material i formació, per a donar la millor resposta. No en va, ha assenyalat Gisbert, la Policia Local és el cos de major proximitat i per tant, sol ser el primer a arribar a moltes de les emergències.