Els contenidors “rosa” que donen suport a la lluita contra el càncer de mama es queden de forma permanent a Xàbia

21 nov 2019 El departament de Serveis els traslladarà aquesta setmana a l'Arenal per a seguir amb la campanya de recollida de fons

La campanya “Recicla vidre per elles” es queda fixa a Xàbia. Tal com explica la regidora de Serveis, Kika Mata, l'entitat Ecovidrio ha acceptat la demanda del municipi de prorrogar de forna indefinida aquesta campanya especial que dóna suport a la lluita contra el càncer de mama, alguna cosa per al que ha sigut clau la mobilització i lluita de l'activista local María Ferrer.

Així, després d'estar en el Centre Històric i Duanes, al llarg d'aquesta setmana es traslladaran els dos contenidors rosa a l'Arenal a un punt estratègic en estar prop de diversos locals hostalers. També s'espera que els residents en aquest barri participen activament en aquesta iniciativa que busca el reciclatge de vidre i que es traduirà al final en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer, organisme que treballa per la prevenció i la investigació del càncer.

“Recicla per Elles” és una campanya present en més de 60 ciutats del territori nacional amb la finalitat de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. També es pot col·laborar adquirint en la web www.miniglu.es un xicotet contenidor especial dissenyat per Ágatha Ruiz de la Prada els beneficis de la qual també es destinen a la mateixa fundació.