Un expert en comerç online, nou ponent de les conferències XàbiaTIC

31 oct 2019 Fabián López Coloma explicarà “com vendre torró a Singapur o Lapònia des d'un comerç de Xixona”

El departament de Foment Econòmic i Creama Xàbia segueixen amb una intensa agenda formativa. Aquest dimarts, 5 de novembre, s'ha programat una conferència en el Museu Soler i Blasco (a les 20 hores) d'una de les persones que més saben de botigues online i comerç digital. Fabián López Coloma, emprenedor i empresari de reconegut prestigi en el món digital, explicarà com ha aconseguit que un comerç tradicional de torrons haja passat a destacar entre els millors del país i estiga venent fins i tot en el mateix Nova York, o a Singapur i Lapònia.

López Coloma és fundador de Turronesydulces.com. A més està especialitzat en el CMS Magento i en el màrqueting online orientat a conversió. Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de València, va acabar la seua formació amb el PFC que va realitzar en la University of Sheffield. En la UPV va començar el seu projecte de e-commerce de torrons i massapans artesans, posant-se amb desafiament ajuntar els coneixements d'una carrera tècnica amb un negoci tradicional.

Actualment, ha redirigit la seua carrera professional cap a la formació en noves tecnologies i la consultoria ecommerce. També, és un dels fundadors i impulsors d'estudis en comerç electrònic i màrqueting digital. Hui dia, és probablement el professor amb més classes de E-Commerce de parla hispana.

La conferència, dins del cicle Xàbia TIC, és d'accés gratuït i està oberta a tots els interessats.