Comença l'asfaltat del carrer Pic Tort de Xàbia

31 oct 2019

El departament d'Obres de Xàbia informa que el dilluns, 4 de novembre, començaran els treballs de condicionament de calçada del carrer Pic Tort, en la zona de la Granadella.

L'obra, amb un cost de 186.001 euros i que serà executada per l'empresa Probisa Vies i Obres SLU, té un termini d'execució d'un mes i mig.

El projecte inclou el asfaltat de tot el vial, en un únic sentit i la pintura de places d'aparcament en cordó en un dels laterals. També s'instal·laran baranes de protecció en la zona confrontant al penya-segat.

El carrer Pic Tort és un vial que discorre pel vessant nord de la muntanya de la Granadella fins a arribar a la cala del mateix nom, discorrent per l'interior de la Urbanització Costa Nova. Actualment el seu ferm és molt deficient, no existeixen voreres ni diferenciació de carrils de circulació, mancant a més de protecció en els punts amb forts desnivells verticals. L'Ajuntament es veu en la necessitat de condicionar-ho ja que en els últims anys el trànsit en aquest carrer ha augmentat per l'afluència de banyistes i a més, en considerar-la la via d'evacuació de la platja de la Cala en cas d'emergència.