La nova temporada de Beers and Bytes arranca amb la força dels joves de Xàbia

30 oct 2019

El departament de Foment Econòmic de Xàbia va estrenar ahir la nova temporada de les trobades Beers and Bytes i ho va fer amb una mescla carregada de futur: les experiències de tres joves que arranquen les seues carreres professionals i el Mercat Municipal, un espai que cada dia pren força amb la seua aposta pel producte de qualitat i proximitat, l'obertura nous llocs i les seues activitats de dinamització.

Carla Pons (periodista), Toni Molina (ciclista) i Raúl Diego (enginyer) van compartir les seues històries i van posar veu a la situació d'incertesa que enfronten els joves quan acaben la seua formació i han d'entrar en el mercat laboral.

El públic va respondre i va omplir el Mercat Municipal per a escoltar a aquests xabieros, “autèntics i àmpliament preparats”. La regidora de comerç, Marta Bañuls, ha mostrat la seua alegria per aquest bon acolliment davant el que ha qualificat com la combinació “d'allò més valuós del nostre poble: la nostra gent i el nostre patrimoni”.

Bañuls ha aprofitat per a anunciar les pròximes accions formatives del seu departament, la més pròxima dimecres que ve 6 de novembre a les 20 hores en el Museu Soler Blasco. Serà una conferència dins del cicle Xàbia TIC titulada “Com millorar les teues finances personals en el segle XXI”.