El Consell dels Xiquets de Xàbia participa en la preparació de l'estratègia autonòmica d'infància i adolescència

29 oct 2019 Els representants escolars treballaran el programa prevenció de la violència exercida per menors

El Consell dels Xiquets de Xàbia va reprendre la seua activitat la setmana passada amb una reunió en la seu de Monjove. En la qual va ser la sessió d'obertura del nou curs van participar representants de tots els centres educatius i alumnes de primer de l'ESO. Segons expliquen des del departament de Participació Ciutadana, es van preparar dinàmiques de presentació perquè tots els membres pogueren conèixer-se i iniciar el contacte.

El Consell dels Xiquets tindrà entre les seues primeres tasques del curs preparar un treball que els ha sol·licitat la Direcció General d'Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana per a participar en l'Estratègia Valenciana d'Infància i Adolescència.

Tal com expliquen des del departament que dirigeix Montse Villaverde, el programa concret que els han assignat està relacionat amb la prevenció de la violència exercida per persones menors d'edat. Els membres del consell estan molt motivats en aquest repte i en les pròximes setmanes recolliran propostes de tots els seus companys per a poder posar-les en comú en la reunió de novembre.