Xàbia supera l'últim tràmit per a la licitació del pont de Triana

28 oct 2019 El pressupost de partida és de 567.382 euros i les empreses tindran 20 dies per a presentar les seues ofertes

La reforma del pont de Triana veu la llum després de superar l'últim escull administratiu. Hui mateix la Junta de Govern Local ha aprovat la publicació dels plecs de contractació una vegada que es compta amb tots els informes pertinents.

Donada la urgència de la intervenció, a més, el procés de contractació serà simplificat, amb el que es redueixen tràmits burocràtics i temps d'adjudicació.

El pressupost de licitació de l'obra és de 567.382 euros i les empreses interessades tindran 20 dies per a presentar les seues ofertes. Una vegada adjudicat, el termini màxim d'execució de l'obra és de 12 setmanes.

Amb això, l'Ajuntament de Xàbia confia en poder donar resposta definitivament a una obra que es ve demandant des dels danys de les pluges torrencials de 2007. Cal recordar, no obstant això, que el consistori ja va complir tots els tràmits perquè es fera un pont nou i que, hui dia, aqueixa obra hauria d'estar totalment finalitzada de no ser per l'abandó de l'empresa que va guanyar el passat concurs.

En aquests moments el pont roman tancat al trànsit per motius de seguretat i solo es pot creuar a peu per una de les voreres.