La soprano internacional Ana María Sánchez oferirà unes classes magistrals en el Conservatori Municipal de Xàbia

23 oct 2019 L'activitat serà al desembre i està oberta també a alumnes externs al centre

El Conservatori Professional de Xàbia ha programat unes importants classes magistrals de cant a càrrec d'una figura com és la soprano Ana María Sánchez.

Les sessions tindran lloc del 12 al 15 de desembre d'enguany i, tal com expliquen des del centre, el seu objectiu és acostar l'experiència i els consells d'aquesta cantant professional als alumnes de l'especialitat de cant del conservatori. No obstant això, apunten, s'obrirà la possibilitat de places com a actius i oïdors a alumnes no pertanyents al centre.

D'aquesta forma, Xàbia es converteix en el primer centre de la comarca que, apostant per la qualitat en l'ensenyament, ofereix el privilegi i l'oportunitat de treballar amb una intèrpret de nivell internacional com la soprano Ana María Sánchez. Aquesta experiència única ha sigut una iniciativa del propi conservatori que ha comptat amb el suport de les regidories de Cultura i Educació, mostrant d'aquesta manera l'interés per caminar amb el professorat cap a la qualitat en l'ensenyament musical. Actualment, Ana María Sánchez és professora en el Centre Superior de Música de Sant Sebastià -Musikene- i és coneguda la seua gran trajectòria internacional, havent cantat en nombrosos teatres de primera línia, des del Metropolitan de Nova York fins a la Fenice a Itàlia, passant pel Liceu i el Teatre Real. Tot un esdeveniment per a Xàbia i per descomptat, per a l'alumnat de cant del centre.