Xàbia participa en les jornades Ciutats Amigues de la Infància celebrades a Alcoi

17 oct 2019

La regidora d'Educació i Infància de Xàbia, Montse Villaverde, ha participat hui en les I Jornades Ciutats Amigues de la Infància a la província d'Alacant, celebrades en el CADA IVAM d'Alcoi. La trobada ha sigut coorganitzat per UNICEF i els Ajuntaments d'Alcoi, Xàbia i Teulada Moraira, els tres únics municipis de la província que ja compten amb aquest reconeixement.

Villaverde ha estat en la inauguració d'aquest fòrum per a tècnics i representants públics al costat de l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés i l'edil de Joventut de Teulada-Moraira, Aitor Llobell. Al llarg de tot el dia estan previstes xarrades i tallers per a fomentar l'intercanvi d'experiències en favor de la infància i l'adolescència. En aquest sentit, Xàbia ha presentat en un taller com posar en marxa un consell de participació infantil, explicant la manera de funcionar del Consell dels Xiquets.

Recordar que, des d'octubre de 2018, Xàbia compta amb el reconeixement “Ciutat Amiga de la Infància” que atorga UNICEF a les administracions locals compromeses amb el compliment dels drets de les xiquetes, els xiquets i els adolescents d'acord amb la Convenció sobre els Drets del Xiquet.