Xàbia licita la primera fase del polígon industrial

17 oct 2019

L'Ajuntament de Xàbia ha tret a licitació les obres d'urbanització del polígon de sòl urbà industrial Catarroja 1, situat en l'entrada al municipi per la carretera de Gata. Després de l'aprovació dels plecs tècnics per part de la Junta de Govern, l'Administració Local obri el procés administratiu per a contractar les obres -en una àrea de 26.625 metres quadrats (12 parcel·les)- per a dotar-les de tots els serveis urbanístics obligatoris perquè adquirisquen condició de solar, obrir i asfaltar els vials, voreres i preparar la xarxa d'enllumenat públic. El Consistori gestionarà aquesta obra, que després es repercutirà en els propietaris a través de quotes d'urbanització.

Les empreses interessades poden presentar fins al 4 de novembre les seues propostes per a aquesta contracta, que té un pressupost de licitació d'1.068.457,64 euros (IVA inclòs) i un termini d'execució de dos anys.

La gestió del polígon està dividida en dues fases: Catarroja I i Catarroja 2. L'Ajuntament activa ara l'execució de la primera fase de manera que les obres puguen coordinar-se amb la construcció de la rotonda que li donarà accés des de la CV 734.

També està en fase de licitació –amb un pressupost d'eixida de 29.761 euros- la direcció d'obra, coordinació de seguretat i salut, direcció i legalització d'instal·lacions d'aquest projecte d'urbanització (Catarroja 1).