Xàbia acull a estudiants de diferents països que participen en programes d'intercanvis amb joves locals

01 oct 2019

Hui hem rebut a diversos estudiants estrangers que estan participant en diferents programes d'intercanvi cultural i d'idiomes amb estudiants de Xàbia.

D'una banda han visitat el saló de plens els participants en el projecte Experiències Erasmus en el qual participen alumnes de l'IES Número 1 de Xàbia al costat d'estudiants del Friedrich-List-Berufskolleg de Herford (Alemanya) i el IBC Fredericia-Middelfart de Dinamarca.

L'alcalde, José Chulvi, i la regidora d'Educació, Montse Villaverde, han donat la benvinguda als joves i als seus professors, desitjant-los una bona estada en el nostre municipi i que  aprofiten aquesta experiència enriquidora, que té com a lema “estil de vida saludable”. Pròximament seran els estudiants de Xàbia els que viatgen a Alemanya.

L'alcalde i la regidora també s'han entrevistat hui amb altres quatre joves arribades dels EUA, el Canadà i l'Índia de la mà dels intercanvis rotaris. Estaran durant tot el curs escolar convivint amb famílies del municipi que, a través d'aquest programa, tenen als seus fills estudiant en altres punts del món.  Al costat de les joves han estat la presidenta del Rotary Xàbia, Ana Cruz i el secretari de l'associació, Pepe Giuliano