El WhattsApp Màrqueting protagonitza aquesta setmana la conferència de XàbiaTIC

23 sep 2019

El Whatsapp Màrqueting és una nova branca del màrqueting digital que ha irromput amb força en els últims temps. Som el segon país en nombre d'usuaris de WhatsApp i tenim un consumidor digital hiperconectat i impacient, que tria l'eina que més ràpid li dóna una resposta. No obstant això, moltes empreses i autònoms segueixen sense saber el potencial que té aquesta aplicació a l'hora de generar vendes i beneficis, ja que és dels pocs canals que encara estan per explorar.

Aquest dimecres, 25 de setembre (20 hores a la Casa del Cable) podràs conéixer més de prop aquesta eina “quasi perfecta” de la mà de Raúl Escrivá, expert en Whatsapp Màrqueting. Les seues virtuts i com utilitzar-la per a tindre un contacte més càlid i directe amb el nostre client s'abordaran aquesta setmana en el cicle de conferències XàbiaTIC, impulsats per la regidoria de Foment Econòmic.

Escrivá ens comptarà com estar preparats per a configurar el nostre negoci i així poder atendre els nostres clients oferint-los una proposta més innovadora que la nostra competència. També es parlarà dels aspectes més rellevants del WhatsApp màrqueting per a aconseguir més vendes i com poder utilitzar-ho enviant vídeos, enllaços, promocions generant "engagement" amb els nostres usuaris potencials. Finalment s'exposaran els millors exemples de campanyes reeixides.