Esports convoca una reunió informativa sobre la nova temporada de les Escoles Esportives Municipals de Xàbia

20 sep 2019

El regidor d'Esports de Xàbia, Alberto Tur, realitzarà una presentació de la nova temporada de les Escoles Esportives Municipals aquest dimarts, 24 de setembre. La reunió, oberta tant a les famílies de xiquets i xiquetes ja preinscrits com als quals encara estiguen interessats a fer-ho, serà a les 19’30 hores a la sala d'usos múltiples del Museu Soler Blasco.

Segons indica el regidor, en aquesta presa de contacte s'explicarà la dinàmica de funcionament d'aquestes escoles, es podrà conéixer als monitors i resoldre qualsevol dubte. La temporada en si començarà el 30 de setembre i finalitzarà el 30 de maig del 2020.

Les escoles esportives municipals de Xàbia construeixen el primer escaló de l'ensenyament de l'activitat física i l'esport. Amb aquest programa, la regidoria d'Esports inculca als xiquets i xiquetes habilitats, destreses motrius i hàbits saludables, així com els inicia en la interacció social i valors adequats dins de la seua etapa evolutiva. Les modalitats que actualment la regidoria ofereix són bàdminton, natació, multi esport, futbol Sala, pàdel, rugbi, tennis taula i psicomotricitat. Es complementa amb la participació en les diferents competicions, com són: les lligues comarcals del CEMA i les lligues federades.