El pont de Triana es reobri al pas de vianants després d'una inspecció tècnica

20 sep 2019

L'Ajuntament de Xàbia reobrirà el pont de Triana al pas per als vianants després de realitzar una inspecció tècnica del seu estat després de l'últim temporal marítim i de pluges. Aquest matí tècnics municipals i l'enginyer que ha redactat el projecte d'enderrocament i reconstrucció han revisat el forjat i encofrat interior del pont així com les clivelles de la calçada per a avaluar la seua seguretat i descartar nous danys. També l'alcalde, José Chulvi, ha pogut veure en primera persona l'estat de la infraestructura.

Després de la inspecció s'ha decidit que les condicions són segures per al pas de vianants i per això s'habilitarà un pas en el marge intern del pont, que és el que està en millors condicions. Es preveu que a primera hora de la vesprada de hui -divendres 20 de setembre- estiga obert.

Per contra, de manera preventiva es mantindrà tancat per al pas de vehicles fins que finalment puga ser rehabilitat, obra que s'espera començar a curt termini. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que la licitació de l'obra (que no s'ha executat fins al moment per l'abandó de l'empresa que va resultar adjudicatària) serà la setmana vinent.