El Civic Punt de l'Arenal inicia el curs carregat d'activitats

19 sep 2019

El Cívic Punt de l'Arenal arranca nou curs amb una completa agenda d'activitats tant per als més xicotets com per a adults. Aquest espai municipal, a més de les labors d'informació i assessorament en el seu horari d'atenció ciutadana –de dilluns a divendres de 9’30 a 15 hores- ofereix tallers per a adults (d'envelliment actiu, per a reforçar les relacions socials entre les dones i de caràcter socioeducatiu o assessorament laboral) i altres recursos educatius, com les classes d'espanyol per a estrangers

Quant a l'activitat per a xiquets i xiquetes, des del Cívic Punt s'ofereix reforç escolar per a primària, escoleta de pasqua, festes infantils i una sèrie d'activitats lúdiques que es renoven cada trimestre, com contacontes o tallers.

La regidora de Serveis Socials i del barri d'Arenal, Rita Berruti, ha avançat que aquesta programació trimestral començarà la setmana vinent amb el taller “Cares del Món”, previst el dimecres 25 a partir de les 17 hores. A l'octubre hi haurà dues activitats; un taller de polseres de l'amistat (dimecres 16 a les 17 hores) i un contacontes teatratlizat “Caputxeta i el llop” el dissabte 26 a les 11’30 hores.

Al novembre, el dissabte 9 a les 11’30 hores es podrà escoltar també el contacontes “Rapuncel” i el dimecres 20 a les 17 hores un ecotaller.

Finalment, al desembre el dimecres 11 s'ha programat un taller d'elefants hindús i el dissabte 21 un contacontes dels tres porquets.

Berruti ha recordat que totes les activitats que s'ofereixen en aquest espai municipal són gratuïtes encara que és aconsellable reservar plaça (bé en el telèfon 965790500 – Extensió 2250 – com per email: civicpunt@gmail.com) ja que l'aforament és limitat.

El Cívic Punt està situat en l'encreuament entre el carrer Saint Tropez i la carretera del Cap la Nao, 122.