Xàbia iniciarà en els pròxims díes reformes urbanes per valor de vora 450.000 euros

16 sep 2019 S’invertirà en l’EDAR de la Guàrdia Park, diferents punts de l’Arenal i el carrer Calderon

Xàbia. Dilluns, 16 de setembre de 2019. El mes de setembre veurà l'inici de cinc obres de reforma urbana en diferents punts de Xàbia. De fet aquest matí, la regidor d'Urbanisme, Isabel Bolufer, ha signat l'acta de replanteig de tres d'elles (el pas previ al començament dels treballs) i demà es rubricaran altres dos.
Així, s'escometran els treballs de millora de la EDAR de la Guàrdia Park, pressupostats en 127.500 euros. Les obres les realitzarà l'empresa Proemisa S.L i està previst que finalitzen el dia 2 de desembre. Amb elles es millorarà la depuració d'aigües de tota la zona.
Així mateix, Pavasal realitzarà reformes en les voreres de Xàbia PArka per valor d'una mica més de 150.000 euros. Aquesta obra inclou la substitució d'arbratge, canvi de voreres i instal·lació de nous equipaments d'aigua, llum i gas. L'obra hauria d'estar finalitzada el dia 11 de novembre.
Una obra semblant es farà en l'Avinguda París, també en l'Arenal. En aquest cas la intervenció està pressupostada en quasi 97.000 euros. Contempla la reforma de voreres, millora del paviment, canvi d'embornals i substitució d'arbres. Aquesta obra ha de finalitzar el dia 2 de desembre
Les obres que se signaran demà (i l'inici de les quals també és imminent) són les següents: en la C/Calderón s'invertiran prop de 19.000 euros en treballs de millora de voreres, paviment i canalitzacions de llum i aigua. L'empresa adjudicatària és en aquest cas Vifuego S.L. El termini d'execució de l'obra finalitza el dia 18 de novembre.
I, finalment, les obres de l'Avinguda de l'Arenal, que executarà Excavacions Mayte per un preu de 53.300 euros.
Tal com va valorar l'alcalde, José Chulvi “una vegada ha acabat la campanya d'estiu, és el moment de reprendre les intervencions de xicotet urbanisme; obres de cost moderat però molt necessàries per a millorar la qualitat de vida diària de tots els nostres veïns”.
Cal recordar que aquestes obres se sumen a altres intervencions ja molt avançades, com la reforma integral de l'Avinguda Ultramar.