Kika Mata comença la seua etapa com a regidora de Festes al costat d'una renovada comissió de Fogueres

10 sep 2019 El 16 de setembre s'obri el termini per a inscriure als xiquets i xiquetes en la cort infantil i juvenil

La regidora Kika Mata va assumir ahir les competències del departament de Festes de l'Ajuntament de Xàbia en substitució de Toni Miragall, que com ja es va anunciar fa unes setmanes, va donar per finalitzada la seua etapa en aquesta regidoria en acabar les festes del Loreto.

L'edil afronta aquesta nova responsabilitat amb il·lusió i ha començat a treballar ja en una de les festes més importants del municipi i en la qual més s'involucra el Consistori: les Fogueres de Sant Joan.

Per a això s'ha envoltat d'un ampli grup de persones -entre les quals està també l'edil Rita Berruti que col·laborarà estretament amb Mata en la gestió dels festejos- i que formaran part d'una renovada comissió de Fogueres. Aquest grup va tindre anit la seua primera reunió per a començar a organitzar-se i a preparar els actes més pròxims, com és l'elecció de reines per al 2020.

La comissió també va acordar obrir ja el termini perquè puguen inscriure's els xiquets i xiquetes de 5 i 16 anys que volen formar part de la cort infantil i la comissió juvenil en la pròxima edició de Fogueres. Sobre aquest tema, la regidora indica que els interessats poden passar a informar-se pel casal foguerer (en la plaça Constitució) tots els dilluns des del 16 de setembre al 21 d'octubre, en horari de 19 a 20 hores.

Kika Mata ha volgut agrair la confiança i ganes de treballar per la festa a tots els que formaran part de la Comissió de Fogueres, així com al regidor Toni Miragall per la seua dedicació i responsabilitat al llarg d'aquests últims anys.