The Roundabout Charity Shop estrena seu a la avinguda Joan Fuster de Xàbia

09 sep 2019

L'organització benèfica The Roundabout Charity Shop ha estrenat nova seu en l'avinguda Joan Fuster de Xàbia (enfront del col·legi Port) amb un acte d'inauguració al qual han assistit voluntaris, col·laboradors i les regidores de Serveis Socials, Rita Berruti, i del barri de Duanes, Marta Bañuls.

L'entitat ha aprofitat aquesta xicoteta festa d'obertura per a fer lliurament d'un donatiu de 1.196 euros a Creu Roja, una quantitat que servirà a l'ONG per a renovar els seus equips informàtics. La presidenta de The Roundabout Charity Shop ha convidat a tots els que vulguen convertir-se en voluntaris a passar-se per aquest espai, que obri de dilluns a dissabte de 10 a 13’30 hores i els dimecres també a les vesprades (de 16 a 19 hores).

L'organització, a més de la botiga física, disposa d'una pàgina de Facebook en la qual mostra els productes de segona mà que té a la venda i promociona totes les seues activitats. Igual que altres botigues de caritat que treballen en el municipi, aquest col·lectiu recull donacions de roba, mobles i altres articles que després posa a la venda amb finalitats benèfics. Tota la seua recaptació es destina a projectes socials, tant als impulsats per ONGs com als de l'Ajuntament.