Més de 100 establiments hostalers de Xàbia participen en la campanya ‘Moviment Banderes Verdes’

22 ago 2019

Més de 100 establiments hostalers de Xàbia participen en la campanya ‘Moviment Banderes Verdes’

Ecovidrio premia a l'establiment Casa Cande pel seu compromís amb el reciclatge

Xàbia. Dijous, 22 d'agost de 2019. Conscients que la tercera part del vidre es recicla a l'estiu i que la col·laboració de l'hostaleria -que genera quasi el 52% dels residus d'envasos de vidre- és clau per a incrementar la taxa de reciclatge, Ecovidrio ha posat en marxa la campanya de motivació “Moviment Banderes Verdes“. Està comptant amb la col·laboració de més de 100 bars i restaurants de la localitat, als quals se'ls han entregat poals adaptats per a facilitar-los la labor de reciclatge i se'ls ha visitat per a explicar la importància de la seua col·laboració amb el reciclatge de vidre. Com a al·licient, l'entitat també ha sortejat premis entre els establiments participants i a Xàbia la guanyadora ha sigut Cande Ros Vivens, del restaurant Casa Cande.

Segons les dades aportades per l'entitat, en 2018 els ciutadans de Xàbia van reciclar un total d'1.687.110 quilograms de vidre, la qual cosa suposa una mitjana per habitant de 62 kg.

Respecte a la taxa de contenerització, el municipi se situa amb una mitjana de 112 habitants per contenidor, comptant en l'actualitat amb un total de 243 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.