Amjasa renova el seu consell d'administració

21 ago 2019

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, ha celebrat aquest matí una junta general  per a renovar el seu consell d'administració. Aquest òrgan de gestió i representació està format per 9 consellers i conselleres, complint la paritat, i un terç són membres de la Corporació.

A través d'un acord unànime hui s'ha acordat els representants de cada partit. Així pel  PSOE estaran José Chulvi, qui com a alcalde serà el president del Consell, la regidora d'Aigües, Isabel Bolufer, i Paco Torres, Lourdes Ros i Javier Bonet. El PP estarà representat per Teresa Legay; Ciutadans per Xàbia per César Rodriguez, Compromís per Llúcia Signes i Ciudadanos per Raúl de Lope.  Així mateix, el govern municipal ha assumit un compromís de treballar per a canviar els estatuts i augmentar el nombre de consellers a 11 perquè el PP tinga una representació major i més concorde a la seua presència en la Corporació Municipal.

L'alcalde també ha aprofitat aquesta junta general per a agrair el seu treball i compromís als consellers que hui han acabat la seua etapa en l'empresa municipal, uns anys en què el consens i la participació ciutadana han marcat les polítiques en matèria hídrica i en els quals Amjasa ha gaudit de bons resultats i ha liderat la planificació enfront de la sequera.