Xàbia ofereix consells de prevenció als residents en cases de zones amb risc patir un incendi forestal

17 jul 2019 L'acció formativa serà el dilluns 29 de juliol a la Casa de la Cultura

L'Ajuntament de Xàbia segueix sense baixar la guàrdia en les seues accions encaminades a formar a la població per a reduir el risc d'incendis forestals o, en el cas que s'enfronte a una d'aquestes situacions d'emergència, que estiga el millor preparada.

El dilluns 29 de juliol hi ha prevista una xarrada en la qual aprendre consells de prevenció especialment dirigida a residents en zones pròximes a les masses forestals. L'acció formativa, que tindrà al capdavant als tècnics forestals de Medi XXI, serà a les 19 hores a la Casa de Cultura.

Aquesta conferència dóna continuïtat a la primera campanya informativa que va ser d'urbanització en urbanització en 2017 i tracta que les persones es consciencien que la seua actitud és determinant tant per a augmentar o reduir els riscos de patir un incendi com perquè, en cas de foc, es convertisquen en part del problema o de la solució.

El assistents podran resoldre qüestions que abasten des d'on consultar el nivell de preemergència de cada dia, recomanacions simples que poden previndre de manera efectiva un incendi forestal o com actuar en cas d'emergència o de quedar confinat.