Creama Xàbia obri la inscripció per a la segona edició del programa formatiu d'auxiliars de comerç

08 jul 2019 L'activitat formativa està subvencionada per la Conselleria d'Educació

Creama Xàbia ha obert el termini d'inscripció per a la segona edició del programa formatiu de qualificació bàsica d'activitats auxiliars de comerç, subvencionat per la Conselleria d'Educació amb 39.744€ euros, i que començarà a finals de setembre.

Aquest pla està dirigit a joves escolaritzats o desescolaritzats d’entre 16 i 21 anys d'edat. La seua durada total és de 960 hores, dividides en 2 fases. La primera començarà el 23 de setembre fins al 31 de desembre, mentre que la segona es desenvoluparà entre l'1 de gener i el 18 de juny, i inclou 111 hores de formació en Centres de Treball.

Els interessats a inscriure's han de fer-ho aquesta setmana (el termini acaba el divendres 12 de juliol) en les oficines de Creama Xàbia (Av Trenc d’Alba número 2) o en els telèfon 965793604 o 965794266.

Des de Creama Xàbia assenyalen que aquesta acció formativa està especialment dirigides als joves que vulguen  qualificar-se per a treballar en un xicotet comerç o en una superfície comercial. A més aquest tipus de programes afavoreixen la maduresa personal i milloren la possibilitat de trobar una ocupació.

De fet, el 50% dels alumnes de la primera edició d'aquest programa ha trobat ocupació una vegada acabada la formació. Aquesta va començar el mes de setembre passat i ha comptat amb la col·laboració d'empreses del municipi com a supermercats Más i Más, Atmosfera Sport, Supermercats Coaliment, Bricotop-Ferrobox, Todo Fiesta i l'Associació de comerciants i empresaris del Centre Històric de Xàbia. Aquest suport, indiquen des de Creama, ha sigut “primordial” perquè l'alumnat poguera aplicar els coneixements adquirits i tindre un contacte en el món laboral.

En total han sigut set alumnes els que s'han graduat després de complir els nou mesos de formació, coordinat per Josette Russo i amb Jaume Serra com a docent.