Xàbia licita també la redacció dels projectes de millora per als col·legis Port i Arenal

08 jul 2019

L'Ajuntament de Xàbia continua avançant en la gestió del Pla Edificant, la fórmula de xoc impulsada pel govern autonòmic per a agilitar les reformes pendents en centenars de centres educatius de la Comunitat i per la qual els Ajuntaments s'encarreguen de la tramitació administrativa de les obres que finança la Conselleria.

El Consistori ha aprovat els plecs tècnics que regiran el procediment per a adjudicar el contracte per a la redacció de dos nous projectes d'obres de millora en els col·legis del municipi. Es tracta de les intervencions sol·licitades pel col·legi Port de Xàbia i Arenal.

En el centre de Duanes l'obra que cal projectar és la necessària per a emplenar la zona de pas posterior, instal·lació de jocs infantils al pati, substitució de finestres exteriors i adequació de la pista esportiva del pati. La redacció del projecte ix a licitació per 16.143,29 Euros, IVA inclòs.

Respecte a l'Arenal l'obra consisteix a tancar els corredors de les plantes superiors, adequar les condícies per a l'alumnat de l'aula CIL, instal·lar jocs infantils i zones d'ombra en el col·legi i el pressupost per al projecte és de 7.804 Euros, IVA inclòs.

Els plecs i tot el relacionat amb el procediment d'adjudicació es pot consultar en la plataforma de Contractació del Sector Públic.

Es tracta de la tercera licitació que obri l'Ajuntament dins d'aquest pla, ja que també té en fase de presentació de propostes les obres per al col·legi Trend d’Alba i Vicente Tena.