Xàbia homenatja el futbolista local Antonio Sivera després de proclamar-se campió d’Europa amb la selecció Sub 21

05 jul 2019

L'Ajuntament de Xàbia va homenatjar ahir el porter Antonio Sivera Salvá, qui s'acaba de proclamar campió d'Europa amb la selecció espanyola sub-21. L'esportista local va signar en el llibre d'honor del Consistori i va entregar a l'alcalde, José Chulvi, els seus guants –que tenen brodat l'escut de Xàbia- i una samarreta dedicada com la que va lluir en els partits de la selecció.

En un saló de plens replet de familiars, amics i seguidors, el jove futbolista va rebre la felicitació pública del municipi i emotives paraules tant del regidor d'esports, Alberto Tur, com de l'alcalde. Tots dos van destacar que figures com la de Sivera són un exemple i un espill en el qual es miren els més xicotet, i un orgull per a Xàbia posat que “l'equip nacional és exemple de lluita i unió per a ser campions”.

Per part seua, Sivera va agrair a l'Ajuntament la recepció –és la segona ja que també va ser felicitat quan va aconseguir el campionat d'Europa amb la Sub19-  així com el suport de la seua família, del seleccionador nacional i tot l'equip.

Com ell mateix va deixar escrit en el llibre oficial del Consistori, espera poder continuar “complint somnis amb Xàbia al meu costat”.