L'Ajuntament de Xàbia licita el projecte per a les reformes en el col·legi Trenc d’Alba incloses en el Pla Edificant

02 jul 2019 La inversió servirà per a construir un gimnàs i renovar dependències com la cuina i el menjador

L'Ajuntament de Xàbia va aprovar ahir en junta de govern els plecs per a licitar la redacció del projecte de reforma del col·legi Trenc d’Alba, un dels inclosos en la bateria d'obres que finançarà el Pla Edificant, impulsat per la Generalitat i que cedeix les competències als municipis per a agilitar la modernització de les infraestructures educatives.

Tal com explica la regidora d'Educació, Montse Villaverde, s'està començant a licitar la redacció dels projectes d'obra. El referent al Trenc d’Alba és el de major volum, ja que suposarà la construcció d'un gimnàs, l'ampliació del menjador i la cuina, la renovació de banys i canonades i la renovació d'una zona de jocs infantils.  La redacció del projecte té un pressupost d'eixida de 85.900 euros i les condicions tècniques poden consultar-se en la plataforma de contractació pública.

Una altra de les licitacions ja en marxa és la relativa al col·legi Vicente Tena, que serà dirigida a la construcció d'una escala d'emergència, condícies per a infantil i la reforma integral del gimnàs. Respecte a la construcció d'un ascensor, s’encarregarà directament la conselleria. La redacció d'aquest projecte –també en termini de presentació de propostes- té un pressupost de 46.000 euros.

Villaverde ha avançat que la resta d'obres sol·licitades i aprovades per la Conselleria per als col·legis del municipi s'aniran licitant de manera progressiva. La més complexa i que continua negociant-se tècnicament és la que afecta al Graüll ja que comporta la demolició de les actuals instal·lacions i construcció d'un centre totalment nou.