Serveis Socials obri el termini per a sol·licitar les ajudes per al taller d'estiu de Xàbia

09 may 2019

L'Ajuntament de Xàbia oferirà un any més els “tallers d'estiu”, un espai soci-educatiu en el qual els xiquets i xiquetes puguen aprofitar part del seu temps lliure de manera constructiva. Aquesta activitat es desenvoluparà els mesos de juliol i agost i està dirigit a tots els xiquets i xiquetes de Xàbia nascuts entre els anys 2007 i 2015, tots dos inclosos.

En relació amb aquesta activitat, la regidoria de Serveis Socials de Xàbia informa que des del dia 13 al 31 de maig es podran sol·licitar les ajudes econòmiques amb les quals l'Ajuntament  dóna suport a les famílies amb menys recursos a sufragar les despeses del cost de la matrícula del taller.

Per a poder accedir a la convocatòria s'han de complir uns requisits específics que es marcaran des del Departament de Serveis Socials (Centre Social) i especialment es tindran en compte les circumstàncies justificades d'aquelles famílies amb impossibilitat d'atendre els menors al llarg de les vacances escolars.

Per a més informació i/o recollir la sol·licitud, els interessats han d'acudir als despatxos de Serveis Socials (en la segona planta del Centre Social) en horari de 9 a 14.00 hores. Després d'emplenar les sol·licituds, hauran de presentar-se en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.