Amjasa tanca en positiu els comptes de 2018

01 may 2019

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, va celebrar el dimarts una junta general en la qual va aprovar els seus comptes anuals corresponents a 2018, un balanç que tanca amb 2 milions d'euros en positiu que es reinvertiran en millores de la xarxa (que abasta 598 quilòmetres) i sistema de distribució.

En el resum anual es va parlar de les grans dades de l'empresa municipal, que va servir 6’3 milions de metres cúbics d'aigua potable a les seues 27.587 abonats i invertit 844.418 euros en treballs de millora o la substitució de 3.354 comptadors, amb el que el rendiment de la xarxa ha pujat en set punts. Amjasa també ha destinat 1.348 hores a la formació de la seua plantilla i manté viu el seu compromís amb el medi ambient i l'eficiència energètica –adquirint vehicles elèctrics i reduint les emissions de CO2. A més, en 2019 té previst posar en marxa el primer bombament amb energia solar.

Segons la memòria presentada pel Consell d'Administració a la Corporació, els objectius per a 2019 són millorar l'atenció integral als clients, els rendiments hidràulics i energètics de la xarxa, incorporar noves xarxes i tancar el cicle integral de l'aigua.