Cap de setmana musical a Xàbia amb concerts de jazz, música antiga i d'orquestra

09 abr 2019

Als melòmans els espera un cap de setmana molt intens a Xàbia. El municipi acollirà tres interessants concerts de gèneres tan variats com el jazz, la música antiga o la temàtica religiosa en versió orquestra.

L'agenda comença el divendres amb el Quintet acústic del guitarrista valencià Nacho Belda, una proposta moderna inspirada en el manouche o gypsy jazz de tint més clàssic. El concert, divendres a les 20 hores a la Casa de Cultura, portarà el debut discogràfic de l'agrupació: "Dayrider” amb composicions originals del mateix Belda. Les entrades, a 5 euros, es podran adquirir en la mateixa Casa de Cultura a partir de les 18 hores.

El dissabte -13 d'abril- arriba al municipi la Capella de Ministrers, un reconegut grup valencià especialitzat en música antiga i barroca dirigit per Carles Magraner.  Oferiran el seu projecte “Fills de l’Instant. Diàleg musical entre cultures”, un repertori que recull la tradició musical de les tres cultures que segles arrere van conviure al nostre país, sent un pont entre Orient i Occident.

Aquest concert,  serà a les 21 hores a l'Església de Sant Bertomeu i tindrà una entrada de 5 euros, que es podrà adquirir des de les 17 hores del mateix dissabte a la Casa de Cultura.

Tanca aquest cap de setmana musical l'Orquestra del Centre Artístic Musical de Xàbia amb un concert especial de Setmana Santa i en el qual interpretaran dues obres de temàtica religiosa com són “Les últimes paraules de Crist en la Creu” de F. J. Hayden i la Simfonia en SI menor “El Sant Sepulcre” de Vivaldi. Aquest recital serà el diumenge, a les 20 hores a l'església de Sant Bertomeu i té entrada gratuïta.