“M’esperaràs” tanca el cicle de cinema en valencià de Xàbia

27 mar 2019 La pel·lícula es projectarà el dissabte al Cinema Jayan

El departament de Cultura de Xàbia tanca aquest dissabte el cicle de cinema en valencià amb la pel·lícula “M'esperaràs”, una comèdia rodada originalment en valencià i que és l'òpera preval de l'actor, dramaturg i director Carles Alberola.

La sessió està programada a les 17’30 hores al Cinema Jayan i com totes les del cicle impulsat per l'Ajuntament, l'entrada és gratuïta.

Recomanada per a majors de 16 anys, “M’esperaràs” és una història que transcorre un 25 d'abril -una picada d'ullet al poble valencià-, quan Jaume (Alfredo Picó) i Raquel (Cristina García) organitzen un sopar a cegues amb Rubén (Carles Alberola), un amic neuròtic, depressiu i separat. La quarta a entrar en escena, Pilar (Rebeca Valls) posarà del revés la vida de la resta i demostra que mai és tard per a tornar a començar. El cinqué protagonista és l'apartament, on transcorre el 80% de la pel·lícula. Del 20% restant, l'espectador podrà reconèixer localitzacions de la ciutat de València com l'avinguda de Blasco Ibáñez, el barri de Russafa o la Facultat de Filologia, Comunicació i Traducció de la Universitat de València. La producció compta amb una banda sonora creada pel compositor valencià Arnau Bataller.