Els aficionats al jazz tenen aquest divendres una cita a Xàbia amb el trio liderat per la jove saxofonista i cantant Eva Fernández

25 mar 2019 El concert és el divendres a les 20 hores a la Casa de Cultura

El cicle Jazz a 100 torna a Xàbia aquest cap de setmana i ho fa amb una jove promesa com és Eva Fernández, destacada saxofonista i cantant.

Malgrat la seua joventut, Eva Fernández acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova llista de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ja compartit escenari amb artistes com Perico Sambeat, Dick Oatts, Ken Peplowski, Ignasi Terraza, Bobby Gordon, Jesse Davis, Terell Stafford, Wycliffe Gordon, Josep M. Farràs, Scott Robinson, Josep Traver, Matthew Simon, Llibert Fortuny, Carles Benavent o Jordi Bonell, i ha participat en diversos projectes amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group i la Sant Andreu Jazz Band, una agrupació amb la qual va estar al Xàbia Jazz.

Després de publicar el seu primer treball discogràfic That Darkness en format quintet, Eva Fernández es presenta ara amb una altra proposta més reduïda: El trio amb Josep Munar i Enric Fuster, amb els quals desembarquen un jazz fresc, contemporani i elegant.

L'actuació és el divendres, 29 de març, a les 20 hores a la Casa de Cultura. Les entrades –a 5 euros- es podran adquirir en aquest mateix espai a partir de les 18 hores del divendres.