Aquest dissabte gaudeix del millor teatre a Xàbia amb la comèdia «No te vistas para cenar»

20 mar 2019

La regidoria de Cultura de Xàbia ha programat per a aquest cap de setmana la divertidíssima obra de teatre “No te vistas para cenar”, una comèdia d'embolics signada per Marc Camoletti.

La representació serà el dissabte, a les 20 hores, i les entrades –a 5 euros-  es podran adquirir a partir de les 18 hores a la Casa de Cultura.

“No te vistas para cenar” és una obra en castellà que conta les peripècies de Fernando, que aprofitant que la seua dona ha d'anar a visitar a la seua mare, convida al seu amant a passar el cap de setmana amb ell. Tot és perfecte, fins i tot ha contractat a  una cuinera perquè no els falte de res… Però les coses no li ixen com ell espera i la vetlada romàntica s'acaba convertint en una nit molt mogudeta en la qual tots fingeixen ser el que no són per a evitar ser descoberts.

Aquesta comèdia s'ha representat en teatres com el Rialto i les crítiques coincideixen que els malentesos i girs rocambolescos de la història provoquen rialles contínues.

La programació cultural d'aquesta setmana també inclou dues cites per al públic infantil. La primera és el divendres, a les 17’30 hores a la Biblioteca de Duanes, amb el contacontes “El Mag d’Oz” , amb entrada gratuïta i dirigit a xiquets i xiquetes entre 3 i 10 anys.

El dissabte, aquesta vegada de la mà de la regidoria d'Infància, hi ha una nova cita d'activitats en família. Serà en l'Arenal (en  el Cívic Punt) a les 17 hores.