La lluita per la Igualtat estarà present aquest cap de setmana a Xàbia amb actes culturals i reivindicatius

14 mar 2019 L'Ajuntament trau al carrer la campanya “Jo em pose les piles per la igualtat”

El departament d'Igualtat de Xàbia ha tret al carrer la seua campanya “Jo em pose les piles per la Igualtat”, amb la qual pretén mobilitzar a la societat en el treball conjunt necessari per a acabar amb les desigualtats que pateix la dona. Al llarg de tot el matí, el personal del departament i regidores com Montse Villaverde, Pepa Gisbert o Pilar Zamora han estat informant i demanant idees que servisquen per a avançar en aquest important repte.

L'alcalde, José Chulvi, ha sigut un dels qui s'ha passat per la taula informativa a plasmar el seu compromís.

A més, des d'Igualtat estan immersos en la programació al voltant del Dia Internacional de la Dona, que aquesta setmana arriba amb intensitat. Així, la vesprada del divendres està programada la presentació del llibre “Algun dia els nostres ulls veuran”, un conjunt de relats curts de Marta Catalá Vila. L'acte és a les 19’30 hores a la Casa de la Cultura i comptarà amb l'autora del llibre i la col·laboració de Maria Miravet i Imma Sancho.

El dissabte al matí, de la mà de l'associació de joves Xàbia en Moviment, hi haurà una exposició sobre biografies de dones en el Mercat Municipal, dins de la festa del producte fresc que es viurà en aquest recinte. A la vesprada a les 17 hores en la plaça de l'Església es podrà gaudir gratuïtament d'un conte teatralitzat de carrer titulat “La bella espavilada” i interpretat per Teatreres pel món.

I a les 20 hores, també amb entrada gratuïta, es representarà l'obra “Rita Trobador” de Teatre Esclafit.