Rafael Andarias presenta aquest dijous a Xàbia la seua primera novel·la «Reina Victòria Hotel»

11 mar 2019

Aquest dijous, 14 de març, la Biblioteca de Duanes de Xàbia té una cita literària molt especial amb la presentació de la primera novel·la de Rafael Andarias.  L'acte està previst a les 20 hores, obert a tots els interessats i comptarà amb la presència de l'autor, del regidor de Cultura,  Quico Moragues, la directora de la Biblioteca, Mariana López, i de l'editora Esperanza Morais.

Publicada per l'editorial Atlantis “Reina Victòria Hotel” es presenta com a combinació de suspens, acció i història d'amor emmarcada en els últims dies de la Guerra Civil. Ambientada al Madrid de 1936, està protagonitzada per una jove arqueòloga de conviccions republicanes. A través de la història, l'autor fa una anomenada a la reflexió sobre el nostre tràgic passat l'ombra del qual s'allarga fins al present.

Rafael Andarias Estevan és veí de Xàbia. Compagina la seua professió de metge amb l'escriptura, a més de ser l'alma mater dels Escacs Vivents de Xàbia i autor de molts dels seus llibrets. Ara, amb “Reina Victòria Hotel” s’endinsa en el món de la novel·la.