Una funció de teatre infantil i el concert dels Xirimitab’s protagonitzen l'oferta cultural d'aquest cap de setmana a Xàbia

05 mar 2019 També hi haurà Dijous de Comèdia i contacontes

Una setmana més, arriba a Xàbia carregada de propostes de la regidoria de Cultura. L'oferta cultural arranca el dijous amb una nova edició de Dijous de Comèdia. Aquesta setmana el monòleg serà a la sala polivalent del Portal del Clot i estarà a càrrec de Ruben Aparisi. Com a amateur estarà Lola Riba, que participarà en el concurs comarcal

El divendres hi haurà com cada setmana un contacontes per a xiquets i xiquetes de 3 i 10 anys. Serà a la Biblioteca de Duanes, a les 17’30 hores, i té com a títol “Contes de Rodari”.

La programació per al públic infantil té aquesta setmana una altra cita el dissabte -17’30 hores a la Casa de Cultura- amb el teatre en valencià “Hi havia una vegada al món”, recomanat per a primer cicle de primària.

En aquest espectacle, a través de dos viatgers molt particulars, coneixerem les històries de quatre països tan diferents com apassionants: Jordània, la Xina, Groenlàndia i el Brasil. L'entrada, a 3 euros, es pot comprar a partir de les 16’30 hores en la mateixa Casa de Cultura.

A la nit, la Colla de dolçainers i tabaleters Xirimitab’s de Xàbia es vist de gala per a oferir un concert especial. A partir de les 22 hores a l'església de Sant Bartolomé es podrà escoltar la seua versió de cançons de Queen, Alaska, Gloria Gaynor i Bruno Mars, entre altres. L'entrada és gratuïta.