Xàbia celebra les desfilades i festes per Carnestoltes el dissabte 2 de març

20 feb 2019

La regidoria de Festes de Xàbia, en col·laboració amb la comissió de Fogueres i la Quintà del 2019 “Xé, quin desastre”, prepara un any més les celebracions per Carnestoltes, que enguany seran el dissabte 2 de març.

Com és habitual, en el municipi hi haurà dues festes. La primera començarà a les 17 hores i està especialment pensada per al públic infantil. A eixa hora eixirà una desfilada de disfresses des de la plaça de la Constitució i després de recórrer els carrers del poble tornarà a aqueix punt, on hi haurà instal·lada una carpa. Per als xiquets i xiquetes s'oferirà una revetla amb animació.

Ja a la nit comença la festa per a adults amb la desfilada i concurs de disfresses, que tindran premi en categoria de grup (150 euros), parella (100 euros) i individual (50 euros).

Els que vulguen participar han d'inscriure's a les 22’30 hores en la placeta del Convent, des d'on a les 23 hores eixirà la desfilada de disfresses amenitzat amb música i que acabarà en la carpa de la Plaça Constitució, on s'oferirà un espectacle a càrrec de l'orquestra Diamonds i després hi haurà discomòbil a càrrec del dj Raúl Albi.