L'òpera torna aquest cap de setmana a Xàbia amb “La Voix Humaine” de Poulenc

20 feb 2019 El muntatge, protagonitzat per la soprano Teresa Albero, serà el dissabte a les 21’30 hores a l'església de Sant Bertomeu i és d'entrada gratuïta

Aquest dissabte (23 de febrer), l'església de Sant Bertomeu de Xàbia es converteix durant unes hores en escenari operístic on es representarà el muntatge La Voix Humaine, una adaptació d'un monòleg escrit per J. Cocteau amb música de Poulenc.

La Voix ens trasllada una visió dramàtica de les relacions amoroses que no deixarà a ningú indiferent mitjançant la veu i la interpretació de la soprano lírica Teresa Albero.

Amb una trajectòria com a intèrpret més que consolidada, la soprano alacantina -que ja ha debutat diversos rols principals en els últims anys- s'estrena en aquest rol, intens i apassionat i que aborda des d'una visió descarnada. Un monòleg que en tan sols cinquanta minuts que ofereix un nu emocional inoblidable.

Baix la direcció musical del pianista Francisco Cholbi i la direcció escènica d'Imma Sancho, La Voix està programada a les 21’30 hores i té entrada gratuïta.

Aquesta òpera forma part de la potent programació cultural impulsada per l'Ajuntament i que enguany compta amb noms tan importants com els de Jordi Savall o Capella de Ministrers. En una aposta absoluta per la cultura a gran nivell, la regidoria que dirigeix Quico Moragues ofereix la possibilitat de gaudir d'una de les òperes més intenses del segle XX.

Després de l'èxit que va recollir l'any passat l'òpera Il Segreto di Susanna, s'espera que el públic responga positivament i torne a omplir l'Església de Sant Bertomeu de Xàbia per a gaudir d'una nit única.