Xàbia participa en el Mediterranean Diving Show de Cornellà de forma conjunta amb diversos clubs de busseig

13 feb 2019

El departament de Turisme de Xàbia, conjuntament amb quatre clubs de busseig del municipi, estarà present aquest cap de setmana en la XX edició del Saló de la Immersió de la Mediterranean Diving Show de Cornellà. Es tracta de la primera vegada que la vila participa en el que es considera com el punt de trobada més important del país en matèria de busseig, un aparador per a totes les activitats subaqüàtiques tècniques i esportives, així com plataforma de negoci per als expositors.

Com assenyalen des del departament que dirigeix l'alcalde, José Chulvi, aquesta fira és estratègica per a captar visitants de proximitat –Catalunya és la comunitat que registra major nombre de llicències federades per a la pràctica d'activitats subaqüàtiques amb més de 4.700- i també estrangers, ja que té molt de públic arribat de França.

Xàbia disposarà d'un estand de 12 metres quadrats amb sis mostradors que compartiran els informadors turístics i el personal dels clubs, a més del vídeo presentació de Xàbia i l'oferta en submarinisme que es projectarà en diferents punts de li fira.

A més de la trobada a Cornellà, Xàbia també estarà en el Aqua Show de Madrid el proper mes de març, cobrint així les dues principals fires del sector. Amb això, el municipi reflecteix l'aposta per promocionar activitats respectuoses amb el medi ambient i que es poden practicar molt més allà de l'estiu.