El Mercat de l’Estudiant torna un any més per a assessorar sobre alternatives de formació i mercat laboral als joves de Xàbia

11 feb 2019 Aquesta fira organitzada per la regidoria de Joventut se celebrarà del 18 al 22 de febrer a la Sala Polivalent

La regidoria de Joventut de Xàbia, en col·laboració amb els departaments d'Educació i Foment Econòmic-Creama i els centres de secundària del municipi, ha organitzat el XVII Mercat de l’Estudiant, un complet fòrum sobre totes les alternatives de formació vigents per a ajudar els joves a decidir i planificar els seus itineraris formatius.

El regidor Ximo Segarra ha explicat que aquesta mostra obrirà el proper dilluns, 18 de febrer, a la sala polivalent del Portal del Clot. Estarà disponible fins al divendres 22 i s'ha guardat els matins per a les visites coordinades dels estudiants de  dos instituts del municipi i el col·legi María Inmaculada, que també ofereix educació secundària. Per als interessats a visitar-la per lliure s'ha reservat dues vesprades (dimarts 19 i dijous 21, en horari de 16 a 19 hores).

En aquest Mercat de l’Estudiant es podrà trobar informació sobre les diferents vies formatives amb les quals triar “de forma intel·ligent” un futur professional o preparar la incorporació al mercat laboral.

Segarra ha animat a passar-se per aquesta xicoteta fira, que complementa l'assessorament que realitzen durant tot l'any els orientadors dels centres, per a així actualitzar informació i aclarir dubtes amb els diferents professionals de l'Ajuntament que poden orientar-los, així com informar-se sobre els tallers específics que s'ofereixen sobre recursos formatius o relacionats amb la cerca de treball, entre altres.