“Valora’t” és la nova revista digital del departament de Normalització Lingüística de Xàbia

01 feb 2019

El departament de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Xàbia ha creat una revista digital completament en valencià. Titulada “Valora’t” serà de caràcter mensual i es pot trobar en la secció de Normalització de la web municipal www.ajxabia.com

Amb aquesta acció, l'àrea que dirigeix Quico Moragues vol promoure l'ús del valencià, integrar la llengua pròpia en les pràctiques quotidianes i donar a conèixer vocabulari específic de diferents temàtiques.

S'ha triat “Valora’t” com a títol per a plasmar que el valencià és un idioma valorat, tant pels seus anys d'història i la seua evolució com per les grans obres literàries, teatrals o musicals que el representen. A més, vol transmetre que els valencians hem de valorar “les nostres habilitats i coneixements de la llengua pròpia”.

A més d'aquesta revista, des del departament de Normalització Lingüística, a càrrec de la tècnic Doroteya Zareva, tenen en marxa altres campanyes com a fitxes didàctiques, un canal de youtube amb vídeos o activitats culturals en valencià.

Qualsevol persona que vulga aportar informació o idees per a la revista pot contactar presencialment a la Casa de Cultura o de manera online al correu cultura@ajxabia.org

Enllaç al primer número de la revista: https://www.flipsnack.com/normalitzacioxabia/valora-t-n-1.html