Les últimes millores en l'enllumenat públic suposen a l'Ajuntament de Xàbia un estalvi equivalent al consum que fan 33 cases

23 ene 2019

El departament de Serveis i Medi Ambient de Xàbia ha dut a terme en l'últim trimestre una sèrie de millores en el sistema d'enllumenat públic que li reportaran un estalvi anual de 40.834 kwh d'energia, un consum equivalent al de 12 habitatges estàndard, uns 10.000 euros aproximadament.

Aquestes intervencions han sigut la reparació i instal·lació de tecnologia led en la plaça Montserrat Caballé  i els carrers Botànic Cavanilles, Manuel Vazquez Montalban, Enric Valor i Fra Jaime Ibáñez.

A més d'aquests projectes duts a terme íntegrament pel Consistori, l'àrea municipal també ha gestionat dues obres subvencionades per la Diputació d'Alacant i que comportaran un altre estalvi econòmic d'uns 18.000 euros anuals (equivalent a 21 habitatges). Una d'elles és la substitució de lluminàries per noves de led a la urbanització Rafalet i una altra amb les mateixes característiques en l'avinguda Lepanto.